Antena Căutare

UPDATE! Accident grav pe DN7! Sapte persoane si-au pierdut viata, iar alte doua sunt grav ranite

Sapte persoane si-au pierdut viata si alte doua au fost grav ranite in urma unui accident care s-a petrecut pe DN7, la 60 de kilometri de Arad.

UPDATE 19.40: Din primele cercetari ale politiei reiese ca accidentul, care a avut loc la iesirea din orasul aradean Lipova, a fost produs de soferul microbuzului, in care se aflau opt persoane. El ar fi adormit la volan, a intrat pe contrasens si s-a izbit de un TIR care circula regulamentar. Soferul tirului a suferit rani usoare si este audiat de politisti.

Pasagerii microbuzului au fost proiectati in afara autovehiculului. Ei erau muncitori in localitatea aradeana Chesind.

Circulatia masinilor va fi redeschisa in zona, in jurul orei 20.00.


Din primele informatii, un autotren s-a ciocnit cu un microbuz. Se pare ca soferul autotrenului ar fi adormit la volan si ar fi intrat pe contrasens. Sapte persoane aflate in microbuz si-au pierdut viata, iar alte doua au fost grav ranite. La aceasta ora, ele au fost transportate de urgenta la spital.

Un elicopter SMURD a sosit la fata locului.

Portiunea de drum este inchisa traficului rutier.

FOTO: Intact Images

Carambol la iesirea de pe Autostrada Bucuresti-Pitesti. Trei oameni au ajuns la spital... Studentii isi iau "inteligent" notitele: inregistreaza cursurile pe smartphone!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x