Antena Căutare

Patru persoane, între care un copil, au fost rănite, în urma unui accident rutier provocat de un șofer beat 

Patru persoane, între care și un copil, au fost rănite în urma unui accident rutier produs joi dimineață, de un șofer aflat sub influența alcoolului. 

Patru persoane, între care și un copil, au fost rănite în urma unui accident rutier produs joi dimineață, de un șofer aflat sub influența alcoolului.

Potrivit Inspectoratului de Poliție Județean Constanța, bărbatul a fost depistat cu o alcoolemie de 0,56 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Citește și: Accident la cariera Roşiuţa. Doi angajați au căzut de la șase metri

Totul s-a petrecut joi dimineață , în jurul orei 06,20, un şofer de 47 de ani, care conducea autoturismul personal pe DN 2A, dinspre localitatea Dorobanţu către Nicolae Bălcescu, din cauza neatenţiei, a pierdut controlul direcţiei către dreapta sensului de mers şi a colizionat frontal cu un cap de pod, după care s-a răsturnat pe partea carosabilă.

Citește și: Video. Accident spectaculos în București. O mașină a Poliției, aflată în misiune, s-a răsturnat într-o intersecție intens circulată

"În urma accidentului au fost răniţi uşor conducătorul auto, o femeie de 46 de ani, pasageră pe locul din dreapta faţă, o femeie de 49 de ani şi un copil de 12 ani, aflaţi pe bancheta din spate iar poliţiştii au stabilit că şoferul se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, rezultând o concentraţie de 0,56 mg/l alcool pur în aerul expirat, în urma testării", se arată în comunicatul IPJ.

Sfântul Ilie 2019. Cum s-a ridicat Ilie Tevisteanul la cer și de ce e sărbătorit în calendarul ortodox... Lege controversată, pusă-n aplicare: Locatarii, care nu-și plătesc întreținerea, vor rămâne fără mașini!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x