Antena Căutare

Accident șocant la Oktoberfest, în Germania. O româncă a murit strivită de un carusel, sub ochii iubitului ei

Andrada, o româncă de 29 de ani, a murit într-un accident șocant care s-a produs la Oktoberfest, în germania. Femeia și-a dat ultima suflare în fața iubitului care o privea neputincios.

Andrada, o româncă de 29 de ani, a murit într-un accident șocant care s-a produs la Oktoberfest, în germania. Femeia și-a dat ultima suflare în fața iubitului care o privea neputincios.

Potrivit bz-berlin.de, românca Andrada C. a fost aruncată la un metru distanță după ce a fost lovită de braț hidraulic de la caruselul „playball” și a murit pe loc.

Grigorie, iubitul româncei, a încercat cu disperare să-și salveze iubita, însă, a fost în zadar.

Cu o săptămână în urmă, Andrada și Grigorie se aflau de serviciu în parcul de distracții Oktoberfest, unde s-a produs tragicul eveniemnt. Cei doi verificau siguranțele caruselului, moment în care caruselul s-a pus în mișcare și a ucis-o pe loc pe Andrada, Grigore ferindu-se a scăpat.

Tragedia a avut loc la Oktoberfest, pe 29 septembrie, în Potsdam(Germania) însă autoritățile germane au făcut publică identitatea victimei, abia acum.

Parchetul Potsdam a deschis un dosar de urmărire împotriva soţiei proprietarului caruselului, 67 de ani, a fiicei acesteia, 47 de ani, şi a fiului, 34 de ani, cu suspiciunea de ucidere din neglijenţă.

Recomandări ANPC la achiziţionarea produselor de tip fast food... Povestea sfâșietoare a unui tată diagnosticat cu un cancer inoperabil: ”Nu voi fi aici să-mi văd fiul cum crește!” Paul ...
Cum știi dacă cineva e atras cu adevărat de tine, în funcție de zodie
De cele mai multe ori, între un bărbat și o femeie, o relație poate începe doar dacă cei...
Horoscopul zilei de 28 martie 2023. Taurii se gândesc la viitorul lor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 28 martie 2023 aduce vești bune pentru cei mai mulți nativi din zodiac....
Parteneri
Salată de fasole boabe, cu ceapă și roșii cherry
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x