Antena Căutare

Aceste ZODII se gândesc numai la BANI! Topul celor mai zgârciţi nativi!

Fiecare zodie are câteva trăsături aparte. De exemplu, unii dintre nativi au tendinţa de a deveni zgârciţi. Uite dacă te numeri printre cei doritori să facă avere.

Fiecare zodie are câteva trăsături aparte. De exemplu, unii dintre nativi au tendinţa de a deveni zgârciţi. Uite dacă te numeri printre cei doritori să facă avere.

Taur

Detinatorul primului loc din cadrul acestui top il ocupa, bineinteles, nativul din zodia taur. Nu doar ca persoanelor nascute in aceasta zodie nu le place sa isi cheltuiasca banii, dar nici nu se arata dispusi sa isi ajute apropiatii in problemele banesti. Taurului ii place sa stranga sume cat mai mari, pe care insa nu le foloseste pentru a-si achizitiona ceva, ci pentru a le avea ca rezerva pentru “zilele negre”. De asemenea, pentru nativii acestei zodii, stabilitatea financiara este un punct foarte important.

Rac

Asemenea taurilor, nici racii nu fac cu usurinta imprumuturi si nu le place sa cheltuiasca sume mari, nici macar atunci cand este in joc propria persoana. Pe langa acest fapt, racii sunt si foarte materialisti si nu accepta orice propunere, atunci cand li se face o oferta salariala. Le place sa agoniseasca, insa nu reusesc sa investeasca sumele stranse cu cap, ci le cheltuiesc, de obicei, cumparand obiecte reduse ca pret, dar fara o anumita necesitate.

Citeşte despre restul zodiilor aici!

Andreea Marin luptă pentru Lilia, o tânără condamnată chiar DE MEDICI la o viață alături de un cadru cu rotile... Ce semnifică Marţea Mare? Ce trebuie să faci azi ca să îţi meargă bine...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x