Antena Căutare

Premiul special Asia Express a fost acordat unei concurente din sezonul 3! „Sunt și eu premiantă”

În ediția 33 din sezonul 3 al emisiunii Asia Express, una dintre echipele rămase în competiție a primit o surpriză de zile mari!

Frumoasa GIna Pistol a anunțat că echipa formată din Adda și Cătălin a jucat cele mai multe jocuri de amuletă și de avantaj!

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

citește și: Adda, scoasă din sărite de gestul lui Speak, la Asia Express! Concurenta a dat cărțile pe față: „Ei au tupeul ăsta”

Timpul este prețios, așa că vedetele rămase în ediția 33 din sezonul 3 al emisiunii Asia Express au făcut iar autostopul, pentru a ajunge la următorul punct de întâlnire.

Premiul special Asia Express a fost acordat unei concurente din sezonul 3! „Sunt și eu premiantă”

Adda și Cătălin, în sezonul 3 al emisiunii Asia Express

Adda și Cătălin, în sezonul 3 al emisiunii Asia Express

citește și: Au scos la plimbare dragonul! Concurenții de la Asia Express s-au distrat pe cinste: ”Îmi exploda stomacul de râs”

Adda și Cătălin au dat chiar peste un taiwanez dornic să învețe limbe română, iar momentul a fost unul mai mult decât savuros.

Urmărește clipul video de mai sus din ediția 33 din sezonul 3 al emisiunii Asia Express ca să vezi ce au mai făcut vedetele!

Cum arată Învierea la Terapie Intensivă. Medicii au numărat respirațiile pacienților și au luptat pentru a le ține inimi... Când vom putea merge la mare, de fapt! Răspunsul așteptat de toți românii, în plină epidemie de Covid-19...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x