Antena Căutare

Administraţia Penitenciarelor face verificări după ce un deţinut de la Penitenciarul Rahova, cu suspiciune de coronavirus, s-a aflat în sala de judecată la Tribunalul Bucureşti

Administraţia Naţională a Penitenciarelor face verificări după ce un deţinut de la Penitenciarul Rahova, cu suspiciune de coronavirus, s-a aflat în sala de judecată joi,la Tribunalul Bucureşti, ceea ce a determinat suspendarea temporară a activităţii instanţei.

Bărbatul s-a aflat joi în sala de judecată, deşi în cursul dimineţii cazul său fusese deja judecat în lipsă tocmai pentru că la dosarul său se afla un document medical referitor la suspiciunea de coronavirus, iar în timpul şedinţei a afirmat că se simte rău.

Conducerea Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor transmite că a luat act de incidentul înregistrat la sediul Tribunalului Bucureşti, fiind dispuse verificări interne la nivelul Penitenciarului Bucureşti-Rahova, legat de gestionarea cazului. În baza concluziilor, va fi întocmit şi înaintat un raport ministrului justiţiei, conform dispoziţiei acestuia, cu detalierea aspectelor constatate. ”Cu privire la deţinutul implicat, a fost dispusă măsura prezentării acestuia, de îndată, la sediul Institutului Naţional de Boli Infecţioase „Prof. Dr. Matei Balş”, în vederea efectuării examenelor medicale de specialitate, declaraţiile deţinutului fiind contradictorii în ceea ce priveşte eventualitatea unei infectări cu COVID-19”, anunţă ANP.

Sursa : news.ro

Cetăţean italian de 71 de ani, găsit mort în locuinţa sa din Alexandria; IPJ Teleorman: Bărbatul nu era monitorizat, nee... Vela: Nu sunt adeptul să închidem acum zborurile cu Italia. Susţin să facem verificări ca cei care au suspiciuni de a fi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x