Antena Căutare

Admitere Facultatea de Drept 2018. Azi are loc concursul de admitere

Astazi, 24 iulie, are loc admiterea la Facultatea de Drept din cadrul Uvinersitatii din Bucuresti. Admiterea la Facultatea de Drept incepe la ora 9:00 si dureaza 4 ore.

Astăzi, 24 iulie, are loc admiterea la Facultatea de Drept din cadrul Uvinersității din București. Admiterea la Facultatea de Drept începe la ora 9:00 și durează 4 ore.

Examenul la Facultatea de Drept , din UB, este format din: 60 de întrebări de Limba română și 40 de Economie. Examenul est tip grilă, iar răspunsurile se scriu pe o singură foaie.

Număr candidaţi înscrişi la data de 18.07.2018 este de 1292. Puteți vedea reparizarea pe săli AICI.

Condiții

La examenul de admitere al Facultății de Drept, toți cei înscriși sunt rugați să folosească doar pix negri.

Candidaților le este interzis să aibă asupra lor telefoane mobile, minicalculatoare, cărți, sinteze, caiete etc. Vor avea asupra lor cartea de identitate(pașaport), legitimația de concurs și, dacă doresc, apă/băutură răcoritoare.

Orice fraudă sau tentativă de fraudă, în timpul concursului, se sancționează cu eliminarea imediată a candidatului respectiv din concurs menționându-se în toate documentele „eliminat din concurs”

Taxa de înscriere la examenul de admitere pentru oricare dintre sesiuni la Facultatea de Drept este de 350 de lei.

Modele de subiecte pentru Admitere la Facultatea de Drept pot fi găsite AICI.

Număr de locuri disponibile

Facultatea de Drept oferă, la învățământul cu frecvență, 261 de locuri la buget, 2 locuri bugetate pentru români de etnir romă și 10 pentru absolvenții de licee situate în mediul rural. În ceea ce privește locurile cu taxă, aceștia dispun de 307. Mai există și 15 locuri pentru români de pretutindeni: Albania, Macedonia, Serbia, Ucraina, Republica Moldova, Bulgaria, Grecia, Islanda și Ungaria. La aceste locuri se mai adaugă și 5 locuri speciale pentru cetățeni străini sin afara Uniunii Europene.

Pentru învățământul la distanță, Facultatea de Drept (ID) oferă 400 de locuri cu taxă, concursul de admitere fiind același cu cel de la IF, în funcție de opțiuni.

Precizări ale Facultății de Drept cu privire la modificarea numărului de locuri cu taxă, studii de licență, învățământ cu frecvență, admitere sesiunea iulie 2018.

Procedura de ​admitere la studii universitare de licență pe locurile destinate absolvenților liceelor situate în mediul rural,​ ​​î​n anul universitar 2018-2019.

Lista liceelor din mediul rural se găsește la adresa https://www.edu.ro/studii-licența

Admitere români de pretutindeni 2018-2019

Repartizarea locurilor aprobate de MEN pentru românii de pretutindeni în anul universitar 2018-2019

Repartizarea locurilor pentru românii de pretutindeni în anul universitar 2018-2019 (număr comunicat de Direcția Relații Internaționale în data de 10.07.2018)

Procedura de școlarizare a românilor de pretutindeni, pe locuri de studii cu taxă în lei

Pentru mai multe detalii consultați pagina facultății drept.unibuc.ro

Sursă: drept.unibuc.ro

Adevărul despre vremea haotică care ne dă bătăi de cap!  Motivul pentru care ploile torențiale nu se mai opresc deși e a... ACCIDENT mortal pe DN2A! Circulația rutieră este întreruptă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 13 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Mihail Pautov
Hello Chef sezonul 7, 13 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Mihail Pautov Sambata, 13.04.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x