Antena Căutare

Strigător la cer! Adolescent lovit puternic pe trotuar de o mașină condusă de șofer beat fără permis de conducere!

Băiatul a fost transportat la Spitalul de Pediatrie, după ce un șofer de 35 de ani din Brașov, nu s-a asigurat în timp ce dădea cu spatele pe trotuar, pe strada Viile Sibiului.

Caz halucinant la Sibiu! Un copil de 14 ani a fost lovit puternic în timp ce mergea regulamentar pe trotuar! Cine au descoperit polițiștii că era bărbatul beat care condicea mașina

Băiatul a fost transportat la Spitalul de Pediatrie, după ce un șofer de 35 de ani din Brașov, nu s-a asigurat în timp ce dădea cu spatele pe trotuar, pe strada Viile Sibiului.
Polițiștii au confirmat faptul că bărbatul aflat la volan, nu avea permis și avea un grad de alcoolemie ridicat: „Rezultat testare alcoolscopică şofer – 0,79 mg/l alcool pur în aerul expirat. (…) Şoferul nu deţine permis de conducere, iar autoturismul nu deţine ITP şi RCA valabile”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu, Elena Welter, conform Agerpres.
Un șofer de 35 de ani din Brașov l-a acroșat pe băiat, după ce nu s-a asigurat în timp ce dădea înapoi cu mașina, pe trotuar, pe strada Viile Sibiului.

Potrivit polițiștilor, bărbatul aflat la volan era în stare de ebritate și nu deține permis de conducere. „Rezultat testare alcoolscopică şofer – 0,79 mg/l alcool pur în aerul expirat. (…) Şoferul nu deţine permis de conducere, iar autoturismul nu deţine ITP şi RCA valabile”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu, Elena Welter, conform Agerpres. Băiatul a fost transportat de către un echipaj SMURD la Spitalul de Pediatrie din Sibiu. Adolescentul s-a ales cu un „un traumatism la membru inferior”, a precizat purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu, Cristina Criveanu, potrivit Agerpres.

Imagini șocante pe un pârâu din Bihor! Mii de sticle din plastic zac aruncate pe apă poluând întreaga localitate... Mare atenție! Mai mulți români au primit amenzi de 230 de euro prin poștă după ce au parcat în benzinării!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x