Antena Căutare

Nervi întinși la maximum în Capitală! Prima zi lucrătoare după suspendarea liniei 41 a fost un haos!

În prima zi lucrătoare de când a fost suspendată circulația tramvaielor 41, traficul a fost îngreunat deoarece autobuzele care înlocuiesc linia 41 nu fac față multitudinii de oameni, și mai mult decât atât, aglomerează orașul!

Nervi întinși la maximum în Capitală! Prima zi lucrătoare după suspendarea liniei 41 a fost un haos!
Sursa Digi24 | Digi24

În prima zi lucrătoare de când a fost suspendată circulația tramvaielor 41, traficul a fost îngreunat deoarece autobuzele care înlocuiesc linia 41 nu fac față multitudinii de oameni și mai mult decât atât, aglomerează orașul!

Tramvaiele, care erau mereu pline cu pasageri, au fost înlocuite cu două linii navetă de autobuz care aglomerează şi mai mult traficul.

Șeful STB declară: "Se vor face două linii navetă de autobuz, una va fi 641, cu 30 de autobuze, care va funcţiona pe întreg traseul liniei 41, de la Ghencea până la Bulevardul Expoziţiei, iar cealaltă va fi 642 cu 20 de autobuze, care va asigura un aport de capacitate pentru tronsonul cel mai solicitat al liniei 41, adică între Drumul Taberei şi Podul Grant. Va fi o linie mai scurtă, dar exact pe zonele cu cea mai mare aglomeraţie zilnică. Din evaluările noastre aceste 50 de autobuze vor fi suficiente, dar în caz de nevoie ele pot fi suplimentate fără probleme".

Deși au apărut noi autobuze, circulația s-a îngreunat, iar locuitorii capitalei nu sunt mulțumiți deloc! Haos este cuvântul care descrie desfășurarea circulației în dimineața de întâi iulie, prima zi dupa suspendarea tramvaiului 41.

Circulația tramvaielor pe linia 41 va fi suspendată de pe 29 iunie până pe 1 septembrie pentru efectuarea lucrărilor de construire a Pasajului Ciurel peste Şoseaua Virtuţii, precum şi cele de reabilitare a Pasajului Grant. Traseul trece prin trei şantiere în care se lucrează în această perioadă: cel de la podul Ciurel, de la Podul Grant şi de la o viitoare staţie de metrou, în Drumul Taberei.

Sursa: Digi24

Sursa foto: Digi24

Panică în Militari Residence! Bucureștenii, terifiați de o apariție înspăimântătoare. „E musai să îl omorâm!” – Foto... BAC 2019. Ecaterina Andronescu, revoltată înainte de examenul la Limba Română: "Elevii mi-au scris pe Facebook cu g...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x