Antena Căutare

Alerta in judetul Brasov! Doua pusti de vanatoare si peste 40 de cartuse au fost furate

Politistii din judetul Brasov au intrat in alerta dupa ce doua pusti de vanatoare si peste 40 de cartuse au fost furate dintr-o pastravarie din localitatea Prejmer.

Desi nu au retinut pe nimeni pana la aceasta ora, politistii au indicii despre autorii furtului. Zeci de oameni ai legii ajutati de caini de urma au descins intr-un cartier de rromi de la marginea localitatii Prejmer. Anchetatorii au luat la pas si campiile din zona, unde e posibil ca hotii sa fi ascuns armele furate.


Principalii suspecti sunt doi barbati care au lucrat in mai multe randuri ca zilieri la pastravarie, dar care nu au fost de gasit deocamdata. Furtul a fost descoperit ieri dupa amiaza de paznicul pastravariei, care a observat ca intrarea intr-unul dintre birouri fusese fortata. Daca vor fi prinsi, hotii risca pana la 15 ani dupa gratii.

Cele doua arme de vanatoare cu alice erau detinute legal de unul dintre angajatii pastravariei. Insa acesta risca si el o amenda serioasa pentru ca nu a depozitat armele la adresa de domiciliu, asa cum cere legea.


foto:bigbucksite.com

Suceava: O greva spontana la CFR Infrastructura a dat peste cap circulatia trenurilor... Mircea Banias, trimis in judecata pentru fapte de coruptie...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x