Antena Căutare

Alertă la Cluj, unde o însoțitoare de bord a intrat în contact cu doi bolnavi infectaţi cu virusul din China. Toți pasagerii, evaluați de medici

Autorităţile din Cluj-Napoca sunt în alertă din cauza unei noi suspiciuni de infecţie cu virus chinezesc! O însoţitoare de zbor care era pasager într-un avion ce venea din Varşovia şi a aterizat la Cluj, a spus că a intrat în contact cu persoane infectate cu virusul nou. Femeia a anunţat pilotul, iar acesta a alertat turnul de control.

Stewardesa a mărturisit că a intrat în contact cu alte două colege care au fost diagnosticate cu virusul care face ravagii în China.

Deși nu are simptome, tânăra e speriată întrucât a auzit că cele două colege au fost depistate pozitiv cu virusul din China.

Stewardesa a fost transportată la Spitalul de Boli Infecțioase din Cluj. Medicii vor decide, însă, dacă va fi transferată la Matei Balș din Capitală.

Toți călătorii, inclusiv personalul de bord, sunt ținuți în avion, iar medicii au urcat în aeronavă pentru a-i evalua.

Scene de violență extremă la Craiova. Două eleve de 13 ani, surprinse în timp ce se băteau... Simulare Evaluarie Națională și BAC 2020. Calendar, schimbări și tot ce trebuie să știi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x