Antena Căutare

Alexandra plângea să fie salvată, polițiștii s-au dus la apartamentul în care Dincă nu mai locuia de 15 ani! Alexandru Cumpănașu: „Indivizii ăștia știau identitatea acestui monstru, nu locația!”

Roxana Ciucă, corespondent Antena 3, a făcut o dezvăluire halucinantă despre intervenția ratată a autorităților, în cazul crimelor de la Caracal. 

Roxana Ciucă, corespondent Antena 3, a făcut o dezvăluire halucinantă despre intervenția ratată a autorităților, în cazul crimelor de la Caracal.

„Ca să vă dați seama că anchetatorii au mers din prost în mai prost, în dimineața în care au așteptat ore în șir la poarta lui Gheoghe Dincă, ca să intre peste el, au fost în fața blocului în care nu a mai locuit de 15 ani de zile, pentru că oamenii legii aveau informații că Dincă încă mai locuia la această adresă! Foștii vecini ai monstrului din Caracal au povestit cum, la cinci dimineața, mașinile de poliție și mascații erau la intrarea în imobil. Stăteau pe bancă și așteptau ora șase dimineața, ca să poată intra!”, a relatat corespondentul Antena 3. Mai multe detalii, în materialul video de mai jos.

Confruntat cu această nouă informație despre operațiunea ratată de salvare a a Alexandrei Măceșanu, unchiul adolescentei, Alexandru Cumpănașu a punctat că este mai mult decât evident că oamenii legii știau exact identitatea lui Gheorghe Dincă, dar că „nu l-au deranjat cu o floare”.

„E halucinant! Dacă s-au dus la acea adresă, înseamnă că acești indivizi știau identitatea, nu locația! Știau identitatea persoanei care o răpise pe Alexandra. (...) Oamenii ăștia au știu de la 11 seara identitatea acestui monstru și nu l-au deranjat cu o floare. Ceea ce mi-ați prezentat este extrem de grav”, a spus Alexandru Cumpănașu.

Sursa: Antena 3

Ultimă oră! Locomotiva unui tren cu 350 de călători a luat foc, în Prahova... Cutremur puternic în România, miercuri seară! Ce magnitudine a avut și unde a fost resimțit...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x