Antena Căutare

Alina Mungiu Pippidi, fosta consiliera a lui Basescu: "Facem praf sistemul de urgenta!"

Alina Mungiu Pippidi, fosta consiliera a lui Traian Basescu, si actuala sefa a Societatii Academice din Romania critica pe fata si avertizeaza asupra "periculoasei guvernari" din aceasta perioada, cu referire la Legea Sanatatii.

Pippidi nu intelege de ce Statul doreste sa distruga un sistem laudat chiar si de FMI, acel 10% la suta din sistemul sanitar despre care specialistii afirma ca merge perfect.

"Facem praf sistemul de urgenta, despre care chiar FMI si Banca Mondiala au spus ca e cel mai bun din regiune si sa-l lasam in pace", a spus aceasta.

Pentru a elimina orice urma de subiectivism, sefa SAR subliniaza faptul ca si unii dintre medicii ce fac parte din partidul de la guvernamant nu sunt de acord cu noua legislatie din sanatate.

Ca urmare, unii se opun, chiar cei mai buni oameni din sistem, chiar medicii PDL, si nu ne mai ramane decat sa savarsim ceea ce a inceput stupid si nedemocratic prin ceea ce e o culme a stupizeniei si a lipsei de democratie: asumarea raspunderii. [...] Periculoasa guvernare!

"Acuzele ca legea poate crea baieti destepti in sanatate sunt cu totul intemeiate',
incheie fosta consiliera a presedintelui.

Foto: Intact Images

Cutremur de 3,6 grade pe scara Richter, in Banat... Inlocuitorul lui Arafat, despre un conflict de interese in care a fost implicat: Fiica mea a facut o greseala atunci...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x