Antena Căutare

Alte două cazuri de coronavirus în România. În ce stare de află persoanele infectate: ”Bărbatul prezenta o insufiență respiratorie mai severă!”

Alte două cazuri de coronavirus au fost confirmate, în România, în urmă cu puțin timp. Secretarul de Stat în Ministerul Sănătății, Nelu Tătaru și Secretarul de Stat în Ministerul Afacerilor Interne, Raed Arafat, au anunțat că două persoane, un bărbat din Maramureș, în vârstă de 45 de ani și o femeie, în vârstă de 38 de ani, din Timișoara, au fost infectați cu noul coronavirus. 

Alte două cazuri de coronavirus în România. În ce stare de află persoanele infectate: ”Bărbatul prezenta o insufiență respiratorie mai severă!”
Alte două cazuri de coronavirus în România. În ce stare de află cele două persoane infectate: ”Bărbatul prezenta o insufiență respiratorie mai severă!”

În cadrul conferinței de presă, cei doi au declarat că persoanele infectate cu noul tip de coronavirus s-au întors din Italia de curând, iar starea lor de sănătate este relativ bună.

Potrivit declarațiilor făcute de aceștia, starea femeii din Timișoara este bună, ea confruntându-se în acest moment cu o tuse seacă. De cealaltă parte, însă, starea bărbatului a fost mai gravă, acesta confruntându-se cu o insuficiență respiratorie, însă starea lui s-a mai ameliorat astăzi, fiind sub supravegherea atentă a medicilor.

E oficial! Alte două cazuri de coronavirus în România! Anunțul făcut de autorități: ”E vorba de un bărbat de 45 de ani și o femeie de 38!”

DOUĂ NOI CAZURI DE CORONAVIRUS ÎN ROMÂNIA

Primul caz - un bărbat de 45 de ani, din Maramureș. El a venit din afara zonei de carantinaj, întors în țară pe 25 februarie. El a fost la doctor în Italia, a ajuns cu febră în România, a fost internat la Clinica de boli infecțioase din Maramureș, apoi transferat la Cluj.

Al doilea caz este o femeie de 38 de ani din Timișoara. A mers la Bergamo, în Italia, pe 25 februarie a prezentat primele simptome. Pe 27 februarie a mers la spital, a fost testată, a mers acasă în izolare. Azi, testul său a fost confirmat pozitiv. Femeia a rămas la centrul din Timișoara, bărbatul a rămas la centrul din Cluj.

Discuții șocante între medici de la spitalul Balș: ”Consultăm toți pacienții cu același echipament. Dacă unul e pozitiv, le dăm tuturor!” Reacția lui Raed Arafat

Miercuri seară, un bărbat în vârstă de 25 de ani, din județul Gorj, a fost depistat pozitiv cu noul tip de coronavirus. El se află internat la Institutul Matei Balș, iar în același timp autoritățile continuă anchetele epidemiologice.

Discuții șocante între medici de la spitalul Balș: ”Consultăm toți pacienții cu același echipament. Dacă unul e pozitiv,... Video.Fetiţa care a învăţat să râdă la auzul bombardamentelor a fugit, cu familia, din Siria în Turcia și se află în sig...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x