Antena Căutare

ANM: Avertizare meteo de fenomene periculoase imediate

Meteorologii au emis doua avertizari de tip "Nowcasting" (evenimente meteo cu efect imediat) Municipiul Bucuresti si judetele Ilfov, Arges, Dambovita, Prahova, Ialomita, Buzau, Bihor si Arad.

Pentru Bucuresti si judetele Ilfov, Arges, Dambovita, Prahova, Ialomita si Buzau, Agentia Nationala pentru Meteorologie (ANM) avertizeaza ca, in intervalul 07.30-10.30, vizibilitatea va scadea pana la sub 50 de metri, din cauza cetii.

VEZI prognoza meteo pentru urmatoarele 10 zile!

Avertizarea pentru Bihor si Arad se refera la intervalul 7.20 - 10.20, cand se vor semnala intensificari de vant care, la rafala, vor atinge 50 km/h, izolat 70 km/h.

Fenomenele meteorologice asociate vor fi transport de zapada sau ninsoare viscolita.

Prognoza meteo pentru urmatoarele doua zile:

JOI (16 februarie)
Cerul va avea innorari temporare. Va ninge local in vestul, centrul si nordul tarii, mai ales ziua, iar in celelalte regiuni ninsorile se vor semnala pe arii restranse. Vantul va sufla moderat, cu intensificari izolate, cu precadere in zona montana unde trecator va spulbera ninsoarea. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre -7 si 3 grade, iar cele minime in general intre -16 si -6 grade.

VINERI (17 februarie)
Cerul va fi temporar noros. In partea de est si sud-est a tarii local vor mai fi ninsori, cu precadere ziua, iar vantul va avea intensificari trecatoare. In restul teritoriului ninsorile se vor semnala izolat, iar vantul va sufla slab pana la moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre -10 si 0 grade, iar cele minime, in general, intre -19 si -9 grade. Dimineata si noaptea pe spatii restranse va fi ceata asociata cu depunere de chiciura.

Foto: Intactimages

Cosmarul alb: O mama si fiul ei au murit inghetati in propria casa... Se anunta o primavara cu legume romanesti foarte scumpe...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x