Antena Căutare

Anul universitar incepe cu etnobotanice

Odata cu inceperea anului universitar, a crescut si numarul tinerilor care ajung la spital, in urma consumului de etnobotanice. Medicii ieseni se confurnta zilnic cu astfel de cazuri. In doar cateva zile, opt studenti au ajuns la spital.

Un tanar de 22 de anim aflat intr-o stare de anxietate provocata de substantele halucinogene, a fugit pur si simplu din pat atunci cand medicii au incercat sa-i acorde primul ajutor. A fost nevoie de ajutorul agentilor de paza. Tanarul spune ca a luat drogurile ca sa se relaxeze.

Un altul, care a ajuns tot la urgente, incercase pentru prima data etnobotanicele, cu o seara in urma, la discoteca.

"De la inceputul anului universitar, in fiecare zi, la spitalul clinic de Urgenta Sf. Ioan a ajuns cate un student intoxicat cu produse etnobotanice. Sunt 8 astfel de studenti, iar pe o statistica pe care o avem, aproximativ 40 la suta dintre consumatorii de etnobotanice sunt studenti", sustine medicul Tudor Ciuhodaru.

Cei doi tineri vor ajunge la sectia de drogodependenta de la spitalul de psihiatrie Socola din Iasi.

Marti, profesorii ies in strada. Vezi zonele restrictionate!... Serghei Gorbunov, condamnat la 13 ani de inchisoare pentru talharie...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x