Antena Căutare

Apel la 112: „Am şi eu două vaci şi a venit un bou. Nu ştiu al cui e”

Pe pagina oficială a Inspectoratului pentru Situații de Urgență Gorj a fost publicată o postare mai neobișnuită, un apel de la 112 al unui sătean, care are două vaci care sunt curtate de un bou. Pentru a putea face povestea mai amuzantă dispecerul de pe ISU Gorj l-a intitulat pe sătean Moş Peleus.

Pe pagina oficială a Inspectoratului pentru Situații de Urgență Gorj a fost publicată o postare mai neobișnuită, un apel de la 112 al unui sătean, care are două vaci care sunt curtate de un bou. Pentru a putea face povestea mai amuzantă dispecerul de pe ISU Gorj l-a intitulat pe sătean „Moş Peleus”, iar povestea lui, a fost numită „Boul lui Moş Peleus”.

„Domnule să vină o maşină pe uliţă că mi-a rupt gardul, a venit la vacile mele! De 3 luni tot vine la vacile mele! Acum mi-a rupt gardul şi noroc că l-am lăsat în pace că altfel nu scăpăm cu viaţa! Să veniţi aici să vedeţi! Să-şi ţină domne’ boul închis! Ce caută domne’ la vacile mele?” , le spune Moș Peleuș celor de la ISU în timpul apelului telefonic.

Deoarece apelul a fost ascultat și de către un polițist, acesta a preluat apelul pentru a putea obține mai multe detalii și a rezolva situația.

„Cam greu să-l întrerupi pe Moş Peleus, pentru că era negru de supărare pe boul care i-a necinstit vacile. Gardul ca gardul, dar cu vacile cum rămâne?”, spun reprezenţii ISU Gorj.

Finalul poveștii este necunoscut, întrucât apelul a fost preluat de poliție. Întrebarea pompierilor este dacă cazul a fost justificat sau nu.

„Cert este că pompierii nu sting focul de împerechere al animalelor! Noi doar salvăm animalele atunci când este cazul!”, spun ei.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Un sucevean va parcurge 1.000 de kilometri în 48 de ore. „Este o luptă grea cu timpul, oboseala şi vremea care este mere... RADET anunţă că s-au semnat acorduri-cadru în valoare de aproximativ 76 de milioane de lei, pentru organizarea a 52 de ş...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x