Antena Căutare

Atenție, șoferi! Zăpada s-a depus pe autostrăzi! Care este situația drumurilor

Iarna și-a intrat în drepturi în ziua de sâmbătă și deja apar primele probleme pentru șoferi! Meteorologii au anunțat că vremea se înrăutățește! Care este situația drumurilor din zonele lovite de ninsoare și viscol?

Atenție, șoferi! Zăpada s-a depus pe autostrăzi! Care este situația drumurilor Galerie
Ninsoarea a făcut ca pe drumuri să se depună deja un strat de nea

Iarna și-a intrat în drepturi în ziua de sâmbătă și deja apar primele probleme pentru șoferi! Meteorologii au anunțat că vremea se înrăutățește! Care este situația drumurilor din zonele lovite de ninsoare și viscol?

Circulaţia rutieră se desfăşoară în condiţii de iarnă, sâmbătă dimineaţă, pe autostrada A2 Bucureşti - Constanţa, tronsonul Medgidia - Murfatlar - Constanţa, şi pe autostrada A4 Ovidiu - Agigea, unde ninge şi s-a depus un strat subţire de zăpadă, anunţă centrul Infotrafic al Poliţiei Române.

Drumarii intervin cu utilaje pentru curăţarea şoselei.

Poliţiştii îi sfătuiesc pe şoferii care rulează pe aceste tronsoane să nu plece cu autovehiculul neechipat corespunzător, să adapteze viteza la condiţiile de drum, să nu bruscheze comenzile maşinii şi să utilizeze cu precădere frâna de motor.

Atenție, șoferi! Zăpada s-a depus pe autostrăzi! Care este situația drumurilor

Până duminică la ora 16.00 este în vigoare o informare meteorologică de vreme rea în toată ţara. Potrivit meteorologilor, vântul se va intensifica treptat, la început în regiunile sudice şi la munte, iar pe parcursul zilei de sâmbătă, local şi în centrul şi nord-vestul ţării.

Potrivit meteorologilor, vântul se va intensifica treptat, la început în regiunile sudice şi la munte, iar pe parcursul zilei de sâmbătă, local şi în centrul şi nord-vestul ţării. Se vor înregistra viteze la rafală de 45-55 de kilometri la oră, mai mari pe litoral, şi în sudul Banatului, de până la 60-70 de kilometri la oră.

Veste cumplită pentru români! Se pregătește un val uriaș de scumpiri! Când vedem noile prețuri la raft

Temperaturile maxime vor fi în general cuprinse între -3 şi 5 grade, în timp ce minimele vor atinge în Transilvania chiar şi -11 grade Celsius. De asemenea, va ninge în mare parte a ţării.

Se vor înregistra viteze la rafală de 45-55 de kilometri la oră, mai mari pe litoral, şi în sudul Banatului, de până la 60-70 de kilometri la oră. Temperaturile maxime vor fi în general cuprinse între -3 şi 5 grade, în timp ce minimele vor atinge în Transilvania chiar şi -11 grade Celsius. De asemenea, va ninge în mare parte a ţării.

Sursa: news.ro, observator.tv

Gerul lovește România! Într-o zonă din țară temperatura a scăzut până la -31 de grade Celsius!... Avertizarea de Cod galben se extinde pentru mai multe județe! Ce ne așteaptă în următoarele ore...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x