Antena Căutare

Avertizare meteo! Vremea se schimbă radical în următoarele zile!

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis, luni, o informare de ploi, intensificări ale vântului și precipitații mixte, valabilă începând din dimineața zilei de marți până joi, la nivelul întregii țări.

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis, luni, o informare de ploi, intensificări ale vântului și precipitații mixte, valabilă începând din dimineața zilei de marți până joi, la nivelul întregii țări.

Potrivit meteorologilor, în intervalul 11 octombrie, ora 2:00 — 13 octombrie, ora 10:00, aria ploilor se va extinde treptat și va cuprinde majoritatea regiunilor. Ploile vor fi mai însemnate cantitativ la început în jumătatea sudică a teritoriului, iar începând din a doua parte a zilei de marți, 11 octombrie, mai ales în est, sud-est și la munte.

Cantitățile de apă vor depăși 25 l/mp și local 40 — 50 l/mp, cu precădere în Moldova, nordul Munteniei și al Dobrogei, precum și în zonele montane.

Pe parcursul zilei de marți, la munte precipitațiile vor fi mixte, apoi vor predomina ninsorile, în special la altitudini mai mari și mai ales în nordul Carpaților Orientali se va depune strat nou de zăpadă. Vântul va avea intensificări temporare, cu viteze de până la 55 — 65 km/h, îndeosebi în est și la munte, iar pe crestele montane înalte va depăși 70 — 80 km/h, viscolind ninsoarea, arată Agerpres.

ANM precizează că, în dimineața zilei de marți, 11 octombrie, va actualiza informarea emisă luni, privind evoluția și intensitatea precipitațiilor, cu deosebire din zona Moldovei și a Carpaților Orientali și Meridionali.

România neştiută! Cea mai mică bancnotă din lume a fost emisă la noi. Valoarea ei era de 10 bani... Imagini ȘOCANTE. Cățelușă hrănită cu ace pentru că a rămas gestantă!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x