Antena Căutare

BAC 2011: Azi se depun contestatiile. Vezi cum se completeaza o fisa si in cat timp va fi solutionata!

Odata cu afisarea rezultatelor celui mai slab Bacalaureat din istorie, candidatii care si-au vazut naruite visele de a se inscrie la facultate isi pun speranta in contestatii. Acestea trebuie depuse astazi, intre orele 8:00 si 12:00, conform calendarului examenului de bacalaureat 2011, publicat pe site-ul edu.ro.


Contestatiile la probele scrise se depun si se inregistreaza la centrul de examen, in perioada prevazuta de calendarul examenului de bacalaureat. Presedintele, impreuna cu unul dintre vicepresedinti, cu secretarul sau cu un membru al comisiei din centrul de examen, primesc contestatiile si le inregistreaza.

Cererile prin care se contesta notele obtinute la evaluarea initiala, insotite de un borderou in care se precizeaza numele candidatilor si probele, respectiv, disciplina/disciplinele pentru care este depusa contestatia se inainteaza comisiei din centrul zonal de evaluare, de catre un delegat al comisiei din centrul de examen.

Vezi cum se completeaza o fisa si in cat timp va fi solutionata!

Dupa centralizarea cererilor prin care se contesta notele obtinute la evaluarea initiala, lucrarile se secretizeaza. Secretizarea se face, in toate centrele zonale de evaluare din judet, cu acelasi tip de hartie pusa la dispozitie de comisia de bacalaureat judeteana a municipiului Bucuresti.

sursa: Jurnalul

foto:Intact Images

Funeriu: "Rezultatele de la bacalaureat sunt o oglinda a societatii"... Multa reforma, putina educatie. In 8 ani, sapte ministri, si o lege a Invatamantului modificata de 39 de ori!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x