Antena Căutare

Barbatul care i-a furnizat Furadanul Madalinei Manole s-a predat

Sorin Urziceanu, barbatul care i-a facut rost Madalinei Manonele de Furadan, substanta cu care artista s-a sinucis, s-a predat politiei.

Furnizorul Furadanului a fost transferat in arestul Directiei de Cercetari Penale, pe numele sau fiind emis un mandat de arestare preventiva pe 29 de zile.

Judecatorul care a decis retinerea acestuia arata in motivarea hotararii ca potrivit unei adrese a Inspectoratului de Politie Timis, Urziceanu se afla in Spania.

Barbatul nu s-a prezentat la Parchet pentru a fi audiat in dosar, pe numele lui fiind emis un mandat de aducere pe care anchetatorii nu l-au putut aplica pentru ca Urziceanu nu a fost de gasit, el sustragandu-se astfel urmaririi penale.

Magistratul a mai mentionat ca, in perioada martie - iulie, Cristian Urziceanu a vandut mai multor persoane Furadan, cunoscut si sub numele de Carbofuran, substanta din categoria pesticidelor clasificata drept foarte toxica si a carei comercializare este interzisa conform legilor in vigoare.

Sorin Cristian Urziceanu ar fi comercializat substanta pe o perioada mai mare de cinci luni de zile.

Procurorii care se ocupa de caz au indicii solide pentru aceste acuzatii. Printre ele se afla declaratia presedintelui fan-clubului Madalinei Manole, Roberta Slav, cea care s-a ocupat de achizitionarea Furadanului, la rugamintea artistei si declaratiile unor martori de la o firma de curierat prin care Urziceanu a trimis coletul cu solutia.

Tribunalul Bucuresti a decis, in 18 octombrie, arestarea preventiva in lipsa, pentru 30 de zile, a lui Cristian Urziceanu.

Madalina Manole s-a sinucis in dimineata de 14 iulie, chiar de ziua ei de nastere. Pe data de 12 august, legistii au incheiat analiza toxicologica in cazul artistei si au constatat ca aceasta inghitise Furadan

cea mai scumpa bere din lume... UPDATE! Manifestatie de solidaritate cu Mircea Badea in Piata Constitutiei...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x