Antena Căutare

Bărbatul din Maramureș suspect de coronavirus a fost transportat fără izoletă: „Prezintă simptome specifice atât COVID-19 cât și pneumoniei”

Bărbatul din Maramureș, al treilea român diagnosticat cu coronavirus, este internat la Spitalul de Boli Infecţioase din Cluj. Informații de ultimă oră despre starea de sănptate a acestuia.

Medicii de la Spitalul de Boli Infecțioase spun că starea maramureșeanului este relativ bună, însă prezintă simptome specifice pneumoniei cât și coronavirusului.

Mai exact, acesta are o febră ușoară și dificultăți respiratorii, însă doar la efort. Acesta a fost și motivul pentru care, aseară, medicii din Baia Mare au luat decizia de a-l transfera la Cluj-Napoca.

Cei de la Direcția de Sănătate Publică spun că transferul acestuia la Cluj s-a făcut în condiții de siguranță, chiar dacă cei de la Ambulanța din Baia Mare care l-au adus aici nu au în dotare izoletă, însă echipajul a fost îmbrăcat cu un echipament special.

Acum, bărbatul se află în carantină într-unul dintre saloanele spitalului, unde primește tratament doar pentru pneumonie, iar medicii care au acces la el în salon nu intră în contact și cu alți pacienți.

Acesta va fi externat abia după ce testele îi vor fi refăcute și vor iesi negative, însă nu mai devreme de două săptămâni.

Sorina Pintea, fost ministru al Sănătăţii, prinsă în flagrant! Câți bani ar fi luat mită... Decizie de ultim moment! Ce se întâmplă în cu familia tânărului din Gorj diagnosticat cu coronavirus. Este vorba despre ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x