Antena Căutare

Bautura, bat-o vina! Un angajat al Judecatoriei Botosani a adormit pe sinele de tramvai

Administreaza o intreaga judecatorie, dar poate sa dea circulatia tramvaielor peste cap in doar cateva minute. Un angajat al Judecatoriei Botosani s-a urcat beat crita la volan si a adormit in masina, fix pe mijlocul unei linii de tramvai din oras.

Dupa somnul din spatele volanului, administratorul Judecatoriei Botosani a ajuns la sectia de politie suficient de lucid incat sa nege tot. Abia dupa ce agentii l-au dus la spital pentru recoltarea probelor biologice barbatul a inteles ca nu are cum sa se ascunda de un dosar penal.

Alcoolemia, 1.49 la mie. Destul cat sa puna o mica armata de oameni la treaba. Cateva garnituri au stat la coada pana cand un agent a mutat autoturismul.

Reprezentantul judecatoriei s-a speriat cand s-a vazut inconjurat de politisti. Ca sa fie sigur ca ajunge in siguranta acasa, si-a chemat un prieten in ajutor.

Pentru fapta lui, barbatul s-a ales cu dosar penal pentru conducerea unei masini sub influenta bauturilor alcoolice.

Scenariu clasic in Suceava: Mai multe TIR-uri au ramas blocate pe E85, dupa un viscol puternic... Cum va arata si pe unde va trece noua autostrada a Romaniei...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x