Antena Căutare

Bercea Mondialu, batut de doi frati si un nepot dupa sicane in trafic

Bercea Mondialu a ajuns la spital ranit in urma unui accident de masina. Nu accidentul in sine l-a adus in stare grava, ci faptul ca a fost batut de doi frati si de un nepot, care, milosi, l-au dus tot ei la urgente. Pentru ca apropiatii lui Bercea sa nu se razbune pe cei care l-au batut pe tatal lor, zeci de mascati au pazit spitalul.

Bercea Mondialu s-a sicanat in trafic cu un nepot de-al sau, cu care are un conflict mai vechi. La un moment dat a franat brusc, iar masina nepotului sau l-a izbit din spate. Se pare ca doi dintre fratii sai si un nepot l-au scos pe Bercea Mondialu din masina si au inceput sa-l loveasca.

De indata ce au auzit ca Bercea a fost batut, copii sai, dar si alte rude s-au strans la poarta spitalului din Slatina. Pentru ca membrii clanului sa nu se ia la bataie, zeci de mascati au descins in mai multe locatii din judetul Olt.

Bercea si fratii sai se afla de luni bune in razboi. Totul ar fi pornit de la o casa disputata intre cei trei.

Bercea Mondialu a intrat in atentia presei prin afacerile sale controversate, dar si prin legaturile cu oameni politici. De notorietate este legatura cu familia Basescu. Fratele presedintelui, Mircea Basescu, este nasul de botez al unuia dintre copiii lui Bercea.

UPDATE: Catalin Chelu si alte trei persoane, retinute in cazul mitei pentru Fatuloiu... Soprana Roxana Briban s-a sinucis!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x