Antena Căutare

Biletele comune pe liniile RATB si Metrorex, disponibile din 3 noiembrie

Bucurestenii vor putea circula, incepand de sambata, cu bilete unice pentru metrou si vehicule ale Regiei Autonome de Transport Bucuresti (RATB). Vor fi disponibile trei tipuri de bilete, in functie de durata de utilizare. Preturile variaza intre cinci si 30 de lei.

Cel mai ieftin bilet comun pentru RATB si Metrorex costa cinci lei. Acesta este valabil o ora de la prima validare si are un numar nelimitat de validari in perioada de valabilitate.

Urmatorul bilet costa 30 de lei si contine 10 calatorii de cate 60 de minute. Calatorii care opteaza pentru aceasta varianta au la dispozitie un numar nelimitat de validari pentru fiecare calatorie in perioada de valabilitate.

Abonamentul unic de o zi are un pret de 16 lei. Este valabil 24 de ore de la prima validare si are si el un numar nelimitat de validari.

Toate aceste bilete unice vor fi disponibile incepand de sambata, 3 noiembrie. Si dupa introducerea acestora, ofertele actuale ale RATB si Metrorex raman valabile.

In curand, vor fi introduse in oferta tarifara si titluri de calatorie unice valabile si pe trenurile care circula pe inelul de cale ferata al Capitalei.

Foto: Intact Images

Dosarul fraudelor bancare: Inalti functionari din Senat, AVAS, ANAF, MEC, implicati in retea... Romania, desemnata "tara anului" la cel mai important targ de agricultura ecologica...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x