Antena Căutare

Boc catre presedintele CJ Valcea: "Nu mai asteptati cu mana intinsa la Guvern!"

Premierul Emil Boc s-a enervat astazi pe presedintele Consiliului Judetean Valcea, dupa ce acesta i-a cerut fonduri de urgenta pentru repararea drumurilor si podurilor distruse de inundatii. Replica premierului l-a lasat masca pe "alesul" valcean.

Emil Boc l-a indrumat pe presedintele CJ Valcea sa apeleze la credite bancare cu garantie guvernamentala, deoarece Guvernul a promovat un act normativ in acest scop.

"Nu mai asteptati numai cu mana intinsa numai de la Guvernul de la Bucuresti. Aveti posibilitatea la banca, utilizand mecanismul garantiei guvernamentale, sa luati bani pentru a asigura cofinantarea. Daca dumneavoastra aflati abia acum de actul asta normativ, imi pare rau, dar este de cateva luni în vigoare", i-a spus premierul.

"Trebuie sa aveti si abilitatea de a merge la banca pentru ca noi am pus garantia de stat la dispozitia dumneavoastra", a continuat Emil Boc.

Emil Boc a participat astazi la o videoconferinta cu alesi locali din zonele afectate de inundatii, pentru a discuta masurile ce se vor lua pentru refacerea zonelor distruse.

VIDEO! In guvernul Boc nimeni nu pierde: restructurari doar pe hartie... S-a dat startul la Romanian Extreme Adventure...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x