Antena Căutare

Boc: Seful ANAF va fi demis daca Parchetul confirma suspiciunile

Premierul Emil Boc a afirmat astazi ca a dispus o ancheta administrativa la Agentia Nationala de Administratie Fiscala (ANAF), iar in cazul in care Parchetul va confirma suspiciunile aparute in presa, Sorin Blejnar, seful ANAF, va fi demis.

"Intotdeauna Corpul de control (n.r. - al premierului) realizeaza anchete administrative si in acest caz este vorba de o ancheta administrativa pe care am dispus-o la ANAF, iar in privinţa ANAF, daca Parchetul va confirma cel putin una dintre suspiciunile care au aparut in mass-media, atunci seful ANAF va fi demis",


Sorin Blejnar a fost astazi la Palatul Victoria, timp de 10 minute, unde Cabinetul Boc s-a reunit in sedinta speciala pentru a aproba modificarile Codului Muncii.

Guvernul monitorizeaza saptamanal activitatea Agentiei Nationale de Administrare Fiscala (ANAF) cel putin pentru delimitarea clara a competentelor institutionale, diminuarea evaziunii fiscale si colectarea veniturilor la bugetul de stat, a declarat luni, consilierul de stat din aparatul de lucru al premierului, Andreea Paul-Vass.

Sursa: jurnalul.ro

foto: Intact Images

Un sucevean si-a dat foc de suparare ca va fi parasit... Ducu Bertzi a colaborat cu Securitatea...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x