Antena Căutare

"Bucuresti - unde trecutul intalneste viitorul!", noul slogan al Capitalei

Bucurestiul se rebranduieste platind 100.000 de euro pentru realizarea unui manual de identitate vizuala. Sub sloganul "Bucuresti - unde trecutul intalneste viitorul!", manualul va fi editat intr-o mie de exemplare in incercarea de a promova Capitala.

Pentru realizarea acelei campanii au fost alese cladirile si institutiile care definesc Capitala, o noua stema a orasului si in final, un slogan care prezinta Bucurestiul.

"Bucurestiul este orasul in care trecutul intalneste viitorul, iar mostenirea istorica se imbina cu modernitatea" si "Bucurestiul este orasul viu si vibrant, deschis si primitor", conform rezultatelor studiului comandat de Primaria Capitalei si citat de b365.realitatea.net.

Palatul Parlamentului, Ateneul Roman si Arcul de Triumf au fost alese, de asemenea, drept cele mai importante cladiri pentru Capitala.

"Ele pot fi asociate Bucurestiului si pot deveni principalele repere vizuale ale brandului", conform sursei.

Mai mult, se schimba si stema Bucurestiului, care il infatiseaza pe Sfantului Dimitrie cel Vechi, Izvoratorul de Mir ceea ce va da impresia de forta si intelepciune.


Foto: Intact Images

Hoti de 16 ani, opriti cu focuri de arma in Craiova... Avertizare de vreme rea: Averse, descarcari electrice si intensificari ale vantului in toata tara...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x