Covridogul este varianta imbunatatita a vechiului covrig de un leu. Iar cine nu vrea un crenvurst invelit in aluat, poate opta pentru covricheese, adica un covrig cu branza sau covriking, covrigul cu mozzarella si sunca presata. Ce-i drept, preturile acestor sortimente sunt mai mari, de 2 lei si 50 de bani si chiar trei lei.
Desi noile produse au atras multi clienti, statisticile arata ca cei mai multi cumparatori aleg covrigii simpli. Cei cu susan sunt cei mai ceruti, in special de varstnici si copii, pentru ca nu au sare si costa doar un leu bucata.
Iar pofta romanilor pentru gustari ieftine inseamna profituri pentru patroni. Vanzarile merg atat de bine, incat au aparut si lanturi de covrigarii, cu o oferta tot mai bogata. “Vindem cam 2.000 de covrigi pe zi intr-o locatie si avem peste 20 de locatii in Bucuresti si una in Ploiesti”, a declarat Gabriela Balaniuc, reprezentant lant covrigarii
La fiecare covrig de un leu vandut, patronii castiga 50 de bani.
Dinu Patriciu a parasit, in sfarsit, clinica milaneza unde a facut transplantul de ficat... Majoritatea soferilor din Romania forteaza semaforul. Uneori, chiar si cei in mana carora se afla legea aleg sa ignore r...