Antena Căutare

Cadre didactice de la Universitatea Bioterra, acuzate ca au cerut mita studentilor. 22 de perchezitii in acest caz

Mai multe cadre didactice si salariati ai unei universitati particulare din Bucuresti sunt cercetati pentru fapte de coruptie. Acestia ar fi pretins bani de la studenti pentru acordarea unor note mai mari la licenta. Politistii si procurorii au efectuat 22 de perchezitii in Bucuresti, Ilfov, Valcea si Olt in acest caz.

„Procurori ai Parchetului de pe langa Tribunalul Valcea impreuna cu ofiteri de politie judiciara din cadrul Serviciului de Investigare a Fraudelor Valcea, efectueaza in prezent un numar de 22 perchezitii in locatii din judetele Bucuresti, Ilfov, Valcea si Olt. Actiunea se inscrie in cadrul cercetarilor care se desfasoara cu privire la savarsirea mai multor infractiuni de coruptie si fals fata de mai multe cadre didactice si salariati ai unei institutii de invatamant superior din Bucuresti”, informeaza Ministerul Public.

Aproximativ 40 de persoane au fost duse la audieri, urmand sa se decida ce masuri vor fi luate in acest caz.

Potrivit unor surse judiciare citate de Mediafax, cadrele didactice si angajatii acuzati de coruptie si fals ar profesa la Universitatea Bioterra din Bucuresti. Acestia sunt suspectati ca ar fi cerut mita studentilor pentru a le acorda note mai mari la examenul de licenta.

Foto: Intact Images

Primarul din Targu-Jiu, la un pas de moarte: A facut o criza diabetica la volan... Haite de lupi terorizeaza gospodariile de la periferia orasului Anina...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x