Antena Căutare

Și-a torturat bebelușul provocându-i traumatisme cerebrale grave deoarece bănuia că nu este al lui! Medicii sunt rezervați, minorul se zbate între viață și moarte

Un nou caz de violenţă extremă îngrozeşte România. Un tată din Galaţi şi-a torturat copilul, un bebeluş în vârstă de doar opt luni, pentru că bănuia că nu este al lui. Cruzimea de care a dat dovadă l-a trimis direct în arest. În timp ce bebeluşul a fost transferat la un spital din Bucureşti. Este în pericol să-şi piardă vederea şi să rămână paralizat.

Cu o cruzime greu de perceput, un tată din județul Galați și-a maltratat bebelușul de șapte luni prin mușcături grave, asfixiere și bătăi care i-au provocat copilașului traumatism cranio-meningo-cerebral.

Ororile ar fi avut loc în timp ce mama bebeluşului de doar opt luni era plecată la magazin. Când a ajuns acasă, şi-a găsit copilul inert şi plin de vânătăi. Din cauza stării extrem de grave, a fost preluat de un elicopter SMURD şi dus la spital. În timp ce tatăl a încercat să-şi ducă rudele pe o pistă greşită.

,,A zis că a picat pe pat. Dar nu e căzătură de pe pat", spune bunicul bebelușului.

Cruzime fără margini în Galați: Bebeluș de șapte luni mușcat, asfixiat și bătut grav de propriul tată. Acesta a suferit un traumatism cranio-meningo-cerebral cu hemoragie

În schimb, în faţa vecinilor, bărbatul şi-a schimbat declaraţia. Şi a dat vina pe mamă pentru abuzuri.

Bărbatul şi-a torturat copilul din gelozie, arată primele ipoteze. Tatăl s-a întors din Anglia chiar înainte de declararea pandemiei şi bănuia că tânăra îl înşelase cât a fost plecat.

Cei doi mai au un copil împreună, un băiat în vârstă de doi ani. Mama îi creşte pe amândoi într-o casă modestă şi doar din ajutorul social. Tânăra nu s-a plâns niciodată că bărbatul ar fi violent.

Suceava: Cadrele medicale au furat medicamentele împotriva coronavirusului. Acestea se plângeau că nu au cu ce să îngrijească bolnavii: "Este un act criminal"

Dănuţa Boruceanu, primarul comunei: ,,Acest copil e trecut pe numele mamei, nu pe numele tatălui şi ar fi fost o neînţelegere. Dumnealui zice că l-ar fi scăpat din braţe."

Bebeluşul a fost transferat la spitalul Grigore Alexandrescu din Capitală. Potrivit unor surse, are răni extrem de grave şi ar putea rămâne cu sechele pe viaţă. Tatăl a fost arestat pentru 30 de zile.

Ultimă oră! Guvernul a decis prelungirea stării de alertă cu 30 de zile

Inculpatul fiind cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă la omor şi în concurs cu o infracţiune de rele tratamente aplicate minorului.

Ultimă oră! Guvernul a decis prelungirea stării de alertă cu 30 de zile... S-a descoperit primul medicament IEFTIN ce salvează viața unui bolnav de coronavirus. Anunțul făcut de medicul Adrian Ma...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x