Antena Căutare

Adio, carantină instituționalizată! Țara în care românii vor putea călători fără teama că ar putea fi izolați

Cetăţenii români şi ungari pot trece frontiera fără a fi obligaţi să intre în carantină instituţionalizată. Începând de miercuri, se renunţă la obligativitatea carantinei instituţionalizate pentru cetăţenii României şi ai Ungariei în cazul trecerii graniţei dintre cele două ţări, a anunţat, marţi după-amiaza, ministrul ungar de externe, Peter Szijjarto, într-o postare video pe pagina sa de Facebook, informează MTI.

Adio, carantină instituționalizată! Țara în care românii vor putea călători fără teama că ar putea fi izolați
Adio carantină instituționalizată! Țara în care românii vor putea călători fără teama că ar putea fi izolați

Szijjarto a declarat că UDMR a cerut de mult timp Guvernului ungar să încerce să ajungă la un acord cu Guvernul României, astfel încât cetăţenii români şi ungari să poată trece frontiera fără a fi obligaţi să intre în carantină instituţionalizată.



Acesta a explicat că negocierile au fost accelerate.

S-a descoperit primul medicament IEFTIN ce salvează viața unui bolnav de coronavirus. Anunțul făcut de medicul Adrian Marinescu


"Am reuşit să ajungem la un consens, în urma căruia, ungurii şi românii vor putea trece graniţa dintre Ungaria şi România fără obligaţia de a intra în carantină instituţionalizată, începând de la miezul nopţii, adică de miercuri" - a adăugat ministrul.

Ultimă oră! Guvernul a decis prelungirea stării de alertă cu 30 de zile



În mesajul său video, şeful diplomaţiei ungare a mulţumit UDMR şi preşedintelui acesteia, Hunor Kelemen, pentru faptul că au ţinut acest subiect pe ordinea de zi.

Suceava: Cadrele medicale au furat medicamentele împotriva coronavirusului. Acestea se plângeau că nu au cu ce să îngrijească bolnavii: "Este un act criminal"

Covid-19 - Autorităţile de la Beijing au închis şcolile şi universităţile şi le-au solicitat locuitorilor să nu părăseas... România ar putea fi lovită de un val uriaș de scumpiri! Producătorii anunță creșteri masive în perioada următoare din ca...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x