Antena Căutare

Canicula face primele victime! Romanii se topesc la aproape 40 de grade

Canicula face deja primele victime. De trei zile de cand a fost instaurat codul portocaliu, ambulantele nu mai fac fata solicitarilor. Meteorologii avertizeaza ca temperaturile se vor mentine ridicate pana saptamana viitoare.

La Hunedoara, o femeie de 70 de ani s-a prabusit in mijlocul strazii. Batrana incerca sa ajunga la doctor, insa i s-a facut rau din cauza caldurii si a lesinat.

In judetul Arges, zeci de copii au ajuns la urgenta cu insolatii. Muncitorii de pe santiere au, totusi, cea mai dificila misiune. La amiaza, temperaturile ajung si la 50 de grade la soare, iar apa nu ii mai ajuta.

Iesitul la plimbare in miezul zilei a devenit o proba tot mai grea. Medicii recomanda ca oamenii sa isi ia masuri de protectie: sa aiba capul acoperit, sa bea cat mai multe lichide, insa sa evite baturile carbogazoase sau alcoolice si, de asemenea, sa nu se expuna in mod direct razelor solare.

FOTO: Intact Images

Vizitati siteul profilor din Targu Lapus: www.cunoistailinistitlaBAC.ro!... Proteste impotriva presedintelui Traian Basescu, in Piata Universitatii din Capitala...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x