Antena Căutare

Droguri la Aeroportul Otopeni! Cum a adus un australian trei kilograme de cocaină în țară

Trei kilograme de cocaină au fost capturate la Aeroportul Otopeni. Acestea au fost depistate în bagajul unei australience care ar fi venit din Portugalia.  

Trei kilograme de cocaină au fost capturate la Aeroportul Otopeni. Acestea au fost depistate în bagajul unei australience care ar fi venit din Portugalia.

Cazul a fost preluat de procurorii de la Direcţia de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT).

Conform anchetatorilor, în cursul dimineţii,în urma unei informaţii, au fost descoperite in bagajele unei femei, cetăţean australian, trei kilograme de substanta albă. Ulterior, substanţa a fost testata şi s-a dovedit a cocaină.

Acesta nu este primul caz de acest gen. În 2017, DIICOT a reţinut doi cetăţeni brazilieni, o femeie şi un bărbat, pentru trafic de droguri de mare risc şi trafic internaţional de droguri de mare risc.

Cei doi brazilieni, cu vârste de 41, respectiv 19 ani, transportau în stomac două kilograme de cocaină şi urmau să ducă drogurile aflate în corp în Istanbul, Turcia, după cum arătau la vremea respectivă anchetatorii, potrviit adevarul.ro.

De asemenea, în mai 2018, un cetăţean italian a fost prins pe aeroportul internaţional Otopeni cu 73 de grame de cocaină asupra lui.

UPDATE: Rezultate Loto 6 din 49, Loto 5 din 40, Joker, Noroc. Numere câștigătoare 22 noiembrie 2018... Laserul de la Măgurele, cel mai puternic din întreaga lume, a fost pus în funcțiune! Capacitățile uluitoare pe care le a...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x