Antena Căutare

Captura record de tigari de contrabanda, in Bucuresti

Captura record pentru politistii bucuresteni. Ei au gasit 120 de baxuri de tigari de contrabanda ascunse intr-o catacomba, sub un complex comercial din cartierul Giulesti. Anchetatorii au actionat la pont dupa ce au fost informati ca mai multi suspecti urmeaza sa aprovizioneze cateva piete din Bucuresti cu tigari provenite din Republica Moldova.

Ofiterii Serviciului de Investigarea Fraudelor din Sector 6 au descins in centrul comercial din Giulesti, la primele ore ale diminetii. Aveau un pont clar ca mai multi contrabandisti ascund acolo o cantitate de tigari care ar fi aprovizionat zeci de fumatori.

Baxurile erau aduse din Republica Moldova si toate urmau sa fie vandute la preturi de nimic prin pietele bucurestene. Grosul era ascuns bine, insa. Dupa ce i-au prins in flagrant pe suspecti, anchetatorii au mers glont la pepiniera. Ei au confiscat bax cu bax. Prejudiciul se ridica la 100.000 de euro.

Suspectii au fost retinuti si urmeaza sa fie anchetati pentru trafic cu tigari de contrabanda.

Incendiu puternic intr-un apartament din Timisoara! Trei persoane au fost ranite... A plonjat cu masina in raul Dambovita, dupa ce a pierdut controlul volanului...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x