Antena Căutare

Cauţi un loc de muncă? UITE ce poţi face pentru a găsi SLUJBA IDEALĂ

Multe persoane se află în căutarea unui loc de muncă. Este foarte important să cunoşti câteva sfaturi pentru a putea reuşi.

Multe persoane se află în căutarea unui loc de muncă. Este foarte important să cunoşti câteva sfaturi pentru a putea reuşi.

1. CV şi scrisoare de intenţie. Sunt elemente deosebit de importante atunci când te prezinţi angajatorului. Ai grijă să treci orice formă de activitate prin care ai putea să îţi dovedeşti anumite calităţi. Scrisorile de recomandare sunt şi ele foarte importante.

2. Căutarea. Într-un timp în care devine din ce în ce mai dificil să îţi găseşti un loc de muncă, răbdarea şi perseverenţa sunt lucruri importante. Nu abandona căutările oricât de greu ar părea. Nu se ştie niciodată unde poţi găsi o oportunitate. De asemenea, diferitele site-uri de specialitate te pot ajuta să reuşeşti mai repede să găseşti un job.

ŞTIREA CONTINUĂ AICI

Ebola, cel mai temut virus al secolului! Dezvăluirile românilor care trăiesc în Nigeria... Vremea în următoarele două săptămâni! Prognoza meteo pentru toate zonele ţării...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x