Antena Căutare

Incendiul de pe pe Soseaua Virtutii din Capitala, declansat de un aparat de aer conditionat

Incediul care a izbucnit joi dupa-amiaza in Capitala a fost lichidat de pompieri. Din primele cercetari, se pare ca focul a pornit de la un aparat de aer conditionat aflat la primul etaj al cladirii de birouri de pe Soseaua Virtutii.

50 de oameni au sunat ieri la 112 pentru a semnala incendiul izbucnit in cladirea de sapte etaje. In numai cateva minute, flacarile au cuprins tot blocul de birouri din cauza vantului care batea destul de puternic si a structurii usoare din aluminiu a cladirii.

Flacarile au atins 20 de metri, iar pericolul a fost urias pentru ca la ultimul etaj al cladirii se aflau materiale inflamabile, iar la cativa metri de imobil erau cinci benzinarii si doua magazine de anvelope.

Pentru stingerea incendiului a fost nevoie de 11 autospeciale cu apa si spuma, patru cu scara, un echipaj de descarcerare si doua ambulante.

Speriate, doua femei au incercat sa stinga focul singure, iar una dintre ele s-a ales cu mainile arse, in timp ce cealalta s-a intoxicat cu fum.

Din primele cercetari, s-a constatat ca totul ar fi pornit de la un aparat de aer conditionat de la primul etaj. De asemenea, se pare ca hidrantii din imobil n-ar fi functionat.

Piata Regelui Mihai, in Bucuresti. Vezi unde va fi!... O fetita a fost rapita chiar de catre mama ei...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x