Antena Căutare

Caz ȘOCANT! A ajuns la spital cu organele genitale secţionate, după ce a încercat să facă un experiment

Curiozitatea îl poate împinge pe om la cele mai necugetate fapte. Cum ar fi, ideea nebunească de a desface un cartuş de vânătoare cu o menghină şi un ciocan. Exact asta a făcut un bărbat din Prahova. Iar proiectilul a făcut ce era de aşteptat. A explodat şi l-a rănit grav pe bărbat.

Curiozitatea îl poate împinge pe om la cele mai necugetate fapte. Cum ar fi, ideea nebunească de a desface un cartuş de vânătoare cu o menghină şi un ciocan.

Exact asta a făcut un bărbat din Prahova. Iar proiectilul a făcut ce era de aşteptat. A explodat şi l-a rănit grav pe bărbat.

Nici tatăl lui nu a ştiut. Dar nu s-a lăsat până nu a descoperit ce ascunde proiectilul găsit pe un câmp din apropierea casei. Mânat de curiozitate, omul l-a luat cu el acasă şi s-a dus direct în atelier. A prins capsula metalică într-o menghină şi s-a apucat să o lovească cu un ciocan.

Află mai multe pe observator.tv!

Descoperire arheologică remarcabilă, în România!... Prinţul Charles, îndrăgostit iremediabil de Transilvania! Iată ce spune în toată lumea despre "ținutul de vis"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x