Antena Căutare

Ce faci de Revelion 2019. Unde întâmpină Românii Anul Nou

Ce faci de Revelion 2019. Unde întâmpină Românii Anul Nou. Majoritatea românilor își fac planuri pentru petrecerea de Revelion 2019, află cum, unde preferă aceștia să întâmpine Anul Nou din articolul a1.ro

Ce faci de Revelion 2019. Unde întâmpină Românii Anul Nou
Revelion 2019 | blog.cheapism.com

Când 2018 a început, cu toții ne-am promis că acesta va fi anul cu cele mai multe schimbări benefice în viețile noastre. Unii dintre noi am reușit în timp ce alții încă mai lucrează de asta. Mai sunt 40 de zile până la noul an și vei avea sufiecient timp să îți faci o listă cu tot ce dorești să realizezi anul următor.

Pentru că mai atât de puțin până întâmpinăm anul 2019, mulți români se întreabă cum vor sărbătorii de Anul Nou. La întrebarea “Ce faci de revelion?” sau “Noi ce facem de revelion?”, mulți încă nu știu răspunsul, în timp ce alții au deja totul planificat. În general, românii aleg una dintre următoarele variante:

1. Petrec Revelion 2019 acasă, în familie

2. Petrec Revelion 2019 acasă, cu prietenii

3. Petrec Revelion 2019 la restaurante, cu prietenii

4. Petrec Revelion 2019 în cluburi, cu prietenii

5. Petrec Revelion 2019 la munte, la mare, în diferite stațiuni din România, cu prietenii și în familie

6. Petrec Revelion 2019 în străinătate, în familie și cu prietenii

Românii sunt destul de tradiţionalişti în ceea ce priveşte locul de petrecere a Revelionului. Rezultatele unui sondaj arată că 60% dintre ei optează pentru propria locuinţă, având alături familia. 6 din 10 respondenţi spun că vor fi acasă în noaptea dintre ani şi doar 1% dintre ei petrec Revelionul alături de prieteni. În mediul rural, 8 din 10 români optează pentru petrecerea Revelionului acasă, în timp ce 5 din 10 români din mediul urban aleg acest tip de petrecere.

Pentru cei care aleg o vacanță în străinătate pentru a marca trecerea dintre ani, agențiile de turism au disponibile multe oferte. Acestea sunt pentru toate gusturile, toate buzunarele și adesea greu de refuzat. Tarifele încep de la 300 de euro/persoana și pot depăși 3.000 de euro/persoană.

Alege cu grijă și plănuiește îndeaproape petrecerea din noaptea de Revelion 2019, fie că alegi să petreci acasă, într-o stațiune la munte sau în străinătate. Este bine să ai și un plan de rezervă dacă cumva planul inițial se anulează.

Sursă foto: blog.cheapism.com

Atenție mare! Vor fi introduse sancțiuni pentru încălcarea legii privind utilizarea buteliilor de gaz... Noi detalii despre starea de sănătate a tinerei care a fost bătută într-o scară de bloc: ”E inevitabil!”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x