Antena Căutare

Ce fitness? Ce pilates? Pokemon Go, cel mai bun sport al anului!

Asociația de petrecere a timpului în aer liber din Finlanda a desemnat Pokemon Go ca fiind cea mai bună propunere de activitate fizică a anului, relatează luni postul național finlandez Yle, citat de Xinhua.

Asociația de petrecere a timpului în aer liber din Finlanda a desemnat Pokemon Go ca fiind cea mai bună propunere de activitate fizică a anului, relatează luni postul național finlandez Yle, citat de Xinhua.

Asociația susține că Pokemon Go a obținut un succes uriaș imediat după lansarea jocului în Finlanda.

În practică, jocul i-a determinat pe sute de mii de finlandezi să iasă din casă. Pentru capturarea personajelor virtuale, oamenii trebuie să se deplaseze cât mai mult în exterior. Jocul a adus laolaltă generații diferite de împătimiți, nu doar copii sau adolescenți, dar și părinții acestora și alți adulți au îndrăgit ideea de a ieși în aer liber pentru a căuta respectivele personaje virtuale, potrivit asociației.

Premiul a fost acordat comunității Pokemon Go Finlanda, care a strâns peste 25.000 de jucători pe Facebook care au urmărit chestiunile legate de joc.

Asociația din Finlanda acordă anual un premiu unei organizații sau unei persoane care-i inspiră pe finlandezi să participe mai activ la exerciții fizice, conform postului Yle.

Lansat la nivel mondial în iulie 2016, Pokemon Go a fost dezvoltat de compania americană Niantic.

Vine iarnă grea! Urmează temperaturi care nu s-au mai pomenit în Europa... Inelul feroviar, legătură rapidă de transport. Bucureştenii vor putea ajunge în 40 de minute cu trenul din Gara de Nord ...
Idei pentru un mic dejun sănătos. Începe ziua cu o masă plină de nutrienți
Dimineața, ai nevoie de o masă echilibrată, bogată în nutrienți, care îți oferă energie...
Horoscopul zilei de 9 iunie 2023. Taurii se vor concentra pe îndatoririle profesionale. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 9 iunie 2023 spune că Taurii se vor concentra pe îndatoririle profesionale...
Parteneri
Tartă cu zmeură și cremă de mascarpone. Prăjitură gustoasă, aromată și colorată
Catine.ro
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x