Antena Căutare

Șoferul care a lovit intenționat cu mașina un tânăr pe o trecere de pietoni: Nu m-a lăsat să trec. Cum se disculpă bărbatul

Şoferul care a lovit cu mașina un băiat în vârstă de 17 ani, pe o trecere de pietoni din București, a spus că filmarea incidentului, publicată pe internet, este trunchiată și că pietonul nu l-a lăsat să treacă. El a precizat că știe că a greșit și că nu a vrut să îl omoare pe acel tânăr.

Şoferul care a fost surprins într-o înregistrare video lovind cu mașina un băiat în vârstă de 17 ani, pe care l-a împins pe o distanță de câțiva metri cu partea din față a autoturismului său, pe o trecere de pietoni din București, a spus că acea filmare, publicată pe internet, este trunchiată și că pietonul nu l-a lăsat să treacă. El a precizat că știe că a greșit și că nu a vrut să îl omoare pe acel tânăr.

La momentul incidentului, șoferul se afla în maşina sa împreună cu soţia şi cu bebeluşul lor de câteva luni.

Şoferul, Dragoş Mihai Lazăr, a fost audiat de poliţişti, joi, după ce tânărul de 17 ani a depus plângere la Secţia 14 Poliţie, iar dosarul a fost preluat de Parchetul Tribunalului Bucureşti şi Serviciul Omoruri, care au deschis dosar penal pe numele lui pentru tentativă de omor şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

La ieşirea de la audieri, şoferul a susţinut că în imaginile video care au fost publicate pe Facebook nu se vede tot incidentul şi că „filmarea este trunchiată".

Bărbatul a susţinut că a acordat prioritate oamenilor pe trecerea de pietoni și că tânărul de 17 ani a traversat mai încet, iar când aproape trecuse, el a „accelerat un pic", ceea ce l-ar fi enervat pe băiat.

„A stat trei minute cu mâinile pe capota maşinii, mi-a facut semn să cobor. Am zis că îl pot determina să plece împingându-l cu maşina. Nu am avut intenţia să îl omor", a spus şoferul.

El susţine că imediat după incident la faţa locului a venit Poliţia şi că tânărul de 17 ani nu a păţit nimic.

Incidentul a avut loc în zona străzii Principatele Unite din Sectorul 4.

Într-o filmare realizată de un martor, care a publicat-o pe platforma de socializare Facebook, se observă cum un tânăr care traversa strada pe trecerea de pietoni, în zona străzii Principatele Unite din Sectorul 4, se afla în faţa unei maşini oprite şi părea că discută cu şoferul. Acesta l-ar fi înjurat pe tânăr pentru că traversa prea încet, iar băiatul a încercat să îi explice că se află pe trecerea de petoni. După câteva momente, însă, şoferul a accelerat şi l-a împins pe tânăr pe o distanță de câţiva metri. Martorii au strigat la şofer să se oprească, iar apoi bărbatul a coborât din maşină şi s-a certat cu cei care au asistat la întreaga scenă.

Potrivit Poliţiei Capitalei, tânărul în vârstă de 17 ani a depus plângere împotriva şoferului la Secţia 14 Poliţie, iar dosarul a fost preluat de Parchetul Tribunalului Bucureşti şi Serviciul Omoruri. Bărbatul este cercetat pentru tentativă de omor şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Când ai nevoie de serviciile de pompe funebre – ce trebuie să știi, ce lege se aplică și ce pachete sunt avantajoase... Cu mașina pe plaja din Vama Veche. Ce amendă a primit un turist...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x