Antena Căutare

Cercetat pentru mita, Marius Petcu a fost pus in libertate

Presedintele CNSLR Fratia Marius Petcu a fost pus in libertate. Curtea de Apel Bucuresti a decis cercetarea acestuia in stare de libertate. Decizia poate fi atacata cu recurs de catre Directia Nationala Anticoruptie la Inalta Curte de Casatie si Justitie (ICCJ).

UPDATE: Procurorii au depus recurs la decizia Curtii de Apel Bucuresti

Marius Petcu, acuzat de luare de mita a fost retinut de procurorii DNA si incarcerat in arestul Directiei de Cercetari Penale. El a fost ulterior prezentat instantei cu propunere de arestare preventiva.

VEZI ce avere are liderul CNSLR Fratia!

De asemenea, la sediul CNSLR Fratia s-a efectuat un control, in calculatoare si documente. Este cercetat modul in care Marius Petcu a reusit sa stranga averea pe care o detine.

Pe de alta parte, la 16 februarie, ANI a inceput verificarea sindicalistilor care si-au dobandit nejustificat averea. 15 lideri sindicali, Vasile Marica, Bogdan Hossu, Dumitru Costin, Ion Albu, Marius Nistor, Gheorghe Isvoranu, Liviu Luca, Anton Hadar, Marius Petcu, Vasile Lincu, Marian Gruiasi Ion Popescu au fost anchetati.

Verificarile au demarat in urma declaratiilor publice facute de fostul vames Marius Ungureanu referitoare la faptul ca liderul Aliantei "Sed Lex", Vasile Marica, ar fi perceput mita pentru a promova si mentine unii angajati in vami.

Sursa: Antena3

Foto: Intactimages

A murit primul roman care a atins Polul Nord!... smaradescu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x