Antena Căutare

Cine e șoferul de BMW care a fost implicat într-un scandal cu un vatman din București! A jucat fotbal la Steaua

Videoclipul în care un vatman s-a șicanat în trafic cu un BMW a devenit viral și astfel că oamenii au început să caute detalii despre șoferul care a provocat mare haos pe străzile aglomerate ale capitalei. 

Cine e șoferul de BMW care a fost implicat într-un scandal cu un vatman din București! A jucat fotbal la Steaua
Accident cu un vatman și un BMW

Se pare că, după mai multe cercetări, șoferul BMW-ului ar fi un fost fotbalist. Potrivit Fanatik, bărbatul e Mark Simion, care a evoluat la Steaua.

Simion făcut parte din echipa celor de la Steaua atunci când era la juniori, iar la seniori a jucat pentru Carmen și Metaloglobus. Cariera sa nu a putut merge mai departe din cauza unei accidentări, însă vrea să devină antrenor. După cele întâmplate, vatmanul poate fi bun de plată după pagubele produse autoturismului pe care l-a lovit, potrivit directorului STB.

„S-a întâmplat un incident regretabil, în care vatmanul nostru a reacționat disproporționat față de o încălcare a regulilor de circulație și din partea conducătorului autoturismului. Va fi, bănuiesc, sancționat, va fi cercetat disciplinar. Se poate ajunge până la desfacerea contractului de muncă", a declarat Andrei Creci, directorul STB, pentru Digi24.

„Șoferilor le recomand să nu se grăbească, iar vatmanilor n-am ce să le recomand pentru că au în fișa postului să fie atenți și calmi. Ei n-au de ce să se grăbească, pentru că au un traseu prestabilit, au niște timpi pe care trebuie să-i respecte. Nu trebuie să ajungă nici mai târziu, dar nici mai devreme. Așa că nu au de ce să se grăbească și este de nescuzat o astfel de atitudine", a mai spus directorul STB.

Fostul fotbalist a fost sancționat, primind o amendă de 2230 de lei și a rămas fără permis de conducere timp de 30 de zile.

Ce ar trebui să caute un recrutor la un candidat pe un post ce nu necesită experiență în domeniu... Dublarea alocațiilor pentru copii ar putea fi amânată. Anunțul de ultimă oră făcut de Guvern ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x