Antena Căutare

Cioaca, ingrozit de inchisoare! Se teme de detinutii de la Colibasi, condamnati definitiv

Cioaca are viata grea la inchisoare. Se teme de colegii lui de la Colibasi, detinuti condamnati definitiv. El e fost politist si legea se poate intoarce oricand impotriva lui. In acest timp, mama Elodiei Ghinescu, face noi dezvaluiri.

Cristian Cioacã a fost incadrat ca politist la Inspectoratele Judetene Brasov si Arges. Dupa ce a inceput urmarirea penala i s-a interzis sa mai lucreze in serviciul judiciar si a ramas un simplu telefonist la politia municipala Pitesti. Chiar si asa, viata unui politist dupa gratii nu e una usoara.

Penitenciarul Colibasi este incadrat la nivel de maxima siguranta. Asta inseamna ca aici sunt incarcerati cei mai periculosi infractori. Cioaca trece acum printr-o perioada de carantina si este tinut intr-o sectie speciala pentru arestatii preventiv.

Mama Elodie Ghinescu este convinsa ca autoritatile ar trebui sa reia operatiunile de cautare a trupului avocatei.

“De joi si pana cand a dat-o disparuta, de cand a omorat-o si pana cand a dat-o disparuta, tot timpul imi spunea ca nu e in Brasov. Pe unde o ascundea sau ce mai ramasese din corpul Elodiei il arunca sau il ardea, nu stiu. Aceste lucruri le-a facut pentru ca el in fiecare zi trebuia sa fie in Brasov”, spune Emilia Ghinesscu.

Dupa disparitia avocatei, Cioaca a urmarit un singur scop. “El din primul moment mi-a cerut sa introducem actiune de divort. Nu avea in realitate, juridic cum sa divorteze, dar, in schimb, nu facea decat sa zgandare lumea”, sustine primul avocet al lui Cioaca, Florentin Sorescu.

Procurorii spun ca sotii Cioaca Ghinescu au avut mai multe relatii amoroase in afara casatoriei care in final au dus catre discutii legate de divort. Elodia Ghinescu a avut doua casnicii. Prima s-ar fi incheiat, povesteste mama Elodiei, dupa ce avocata a aflat ca sotul o inseala.

Vreau sa ajut! Ianis se lupta cu un cancer localizat la ambii ochi si are nevoie de 40.000 de euro... Politia Locala, pe urmele hotilor de buzunare. Mijloacele de transport in comun vor fi impanzite de agenti...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x