Un preot face în timpul liber praline cu foiță de aur.

Ce-i frumos şi dulce şi lui Dumnezeu îi place! Atunci când nu ţine slujbe la biserică, un preot din judeţul Cluj produce ciocolată artizanală după reţete belgiene. Din mâinile sale ies adevărate opere de artă.

Ce-i frumos şi dulce şi lui Dumnezeu îi place! Atunci când nu ţine slujbe la biserică, un preot din judeţul Cluj produce ciocolată artizanală după reţete belgiene. Din mâinile sale ies adevărate opere de artă. Pictate manual şi realizate doar din ingrediente de calitate, pralinele i-au cucerit şi pe cei mai pretenţioşi clienţi.

Aşa că, împreună cu câţiva prieteni, a obţinut o finanţare de la stat de 80.000 de euro şi a deschis un atelier. Doi ciocolatieri belgieni au venit în România să-i înveţe secretele procesului de producţie. Le-a pus şi astăzi în aplicare alături de câţiva elevi pe care i-a îndemnat să citească eticheta tabletelor de ciocolată.

O cutie cu 4 praline de ciocolată pictate costă 16 lei, însă preţurile pot ajunge şi la 60 de lei.

Parteneri
Zodii ghinioniste în ziua de 19 septembrie 2021. 3 nativi care se vor confrunta cu probleme
Nativii vor fi puși la încercare pe parcursul zilei. Se anunță o perioadă dificilă pentru trei zodii ghinioniste în ziua de 19 septembrie 2021. Ele trebuie să învețe să-și depășească temerile pentru a putea trece cu bine peste problemele care par fără rezolvare. Ziua de 19 septembrie începe cu Venus în zodia Scorpionului care formează o conjuncție nefavorabilă cu Saturn în Vărsător.
Catine.ro
Ultimele știri