Antena Căutare

Un preot face în timpul liber praline cu foiță de aur.

Ce-i frumos şi dulce şi lui Dumnezeu îi place! Atunci când nu ţine slujbe la biserică, un preot din judeţul Cluj produce ciocolată artizanală după reţete belgiene. Din mâinile sale ies adevărate opere de artă.

Ce-i frumos şi dulce şi lui Dumnezeu îi place! Atunci când nu ţine slujbe la biserică, un preot din judeţul Cluj produce ciocolată artizanală după reţete belgiene. Din mâinile sale ies adevărate opere de artă. Pictate manual şi realizate doar din ingrediente de calitate, pralinele i-au cucerit şi pe cei mai pretenţioşi clienţi.

Aşa că, împreună cu câţiva prieteni, a obţinut o finanţare de la stat de 80.000 de euro şi a deschis un atelier. Doi ciocolatieri belgieni au venit în România să-i înveţe secretele procesului de producţie. Le-a pus şi astăzi în aplicare alături de câţiva elevi pe care i-a îndemnat să citească eticheta tabletelor de ciocolată.

O cutie cu 4 praline de ciocolată pictate costă 16 lei, însă preţurile pot ajunge şi la 60 de lei.

Stadiul în care se află Ion Iliescu! Medicii au decis să-l monitorizeze îndeaproape... Elevi în pericol! Clădirea unui liceu din Târgu Jiu, veche de o sută de 100 de ani, se dărâmă peste copii...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x