Antena Căutare

COD GALBEN de inundatii. Vezi zonele afectate!

Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor a actualizat, duminica, avertizarea Cod Galben de inundatii emisa pe 18 iunie. Aceasta a fost prelungita pana luni, 21 iunie, ora 16:00. Bazinele hidrografice vizate sunt Viseu, Iza, Tur, Somes, Crasna, Barcau, Crisuri, Bega Veche, Bega, Timis, Barzava, Moravita, Caras, Nera, Cerna, Desnatui, Jiu, Oltul mijlociu si inferior, Arges si Ialomita.

VEZI prognoza meteo pentru urmatoarele zile






VEZI prognoza meteo pentru urmatoarele zile


PROGNOZA METEO PENTRU LUNI, 21 IUNIE
IN TARA
Vremea va fi in general instabila. Vor fi innorari si pe arii extinse averse, insotite de descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului. Exceptie vor face regiunile estice unde astfel de fenomene se vor semnala pe areale mai restranse. Cantitatile de apa vor fi mai insemnate, indeosebi seara si noaptea, si vor depasi 30 l/mp local in Banat, Oltenia, Muntenia, la munte si izolat in celelalte regiuni. Vor fi conditii de grindina.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 22 si 30 de grade, iar cele minime se vor situa intre 12 si 21 de grade.
Presiunea atmosferica va scadea usor.

VEZI prognoza meteo pentru urmatoarele zile

IN BUCURESTI
Vor fi innorari, averse, descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului.

Temperatura maxima va fi de 27...28 de grade, iar cea minima de 15...17 grade.
Presiunea atmosferica va scadea usor.

LA MUNTE
Vremea va fi instabila. Vor fi innorari si pe arii extinse averse, descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului. Cantitatile de apa vor fi mai insemnate depasind local 25 ...30 l/mp, indeosebi seara si noaptea.
Temperatura aerului va marca o scadere usoara.

PE LITORAL

Vremea va fi instabila. Cerul va fi variabil, mai mult noros. In special incepand din cursul dupa-amiezei, vor cadea averse de ploaie (izolat posibil mai insemnate), se vor semnala descarcari electrice si vor fi conditii de grindina. Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari locale.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 24 si 27 de grade, iar cele minime intre 18 si 21 de grade. Temperatura apei marii va fi de 20 la 22 de grade.

VEZI prognoza meteo pentru urmatoarele 10 zile

Criza loveste concediile: 70% dintre romani isi petrec vacantele acasa... Patriarhia Romana vrea sa infiinteze cantine pentru saraci in biserici...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x