Antena Căutare

Cod galben de ninsori si vant, in judetele din nordul, estul si centrul tarii

Vin zapezile din nou peste noi. De la ora sase dimineata, judetele din nordul, estul si centrul tarii sunt sub avertizare de cod galben de ninsori, vant, ploi si polei. De la ora 18.00,  intra cel de-al doilea cod galben in vigoare. Cel care se extinde in aproape toata tara, mai putin in sud

In noaptea de vineri spre sambata si sambata va ninge in Moldova, Banat, Crisana, Maramures, Transilvania si in nordul Olteniei si al Munteniei. Vantul va continua sa sufle tare la munte si va avea intensificari temporare, cu viteze de 55-60 km/h indeosebi in Moldova, Crisana si Banat, viscolind si spulberand zapada.

Vineri va ninge in judetele Suceava, Neamt, Botosani, Bacau, iar in judetele Iasi, Vaslui si Vrancea vor fi precipitatii mixte, favorizand depuneri de polei. In cea mai mare parte a zonei montane, va ninge abundent, iar vantul va sufla tare, in special pe creste, viscolind si spulberand zapada.

Ploi vor fi in Banat, Oltenia, Muntenia si Dobrogea, cantitatile de apa vor depasi pe arii restranse 20 l/mp. Vantul va avea intensificari locale, temporare, cu viteze mai mari in sud si sud-est, unde rafalele vor depasi 50 km/h.

Dinu Patriciu l-a dat in judecata pe fostul sef al SIE, Catalin Harnagea... A crapat pamantul sub rotile masinii. Oamenii s-au plans autoritatilor dar nu au primit niciun raspuns...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x