Antena Căutare

Colegele de scenă sunt împietrite de durere! Nimeni n-a știut de boala care o măcina pe Ileana Ciuculete: ”Doamne, sigur nu e o glumă nenorocită?”

Cântăreața de muzică populară Maria Cârneci spune că Ileana Ciuculete, decedată marți la vârsta de 59 de ani, iubea lumea și viața și că prin moartea ei i-a întristat pe toți colegii de scenă.

Cântăreața de muzică populară Maria Cârneci spune că Ileana Ciuculete, decedată marți la vârsta de 59 de ani, iubea lumea și viața și că prin moartea ei i-a întristat pe toți colegii de scenă.

''Nici acum nu m-am oprit din tremurat, m-am trezit cu un telefon... Nu am știut că ea e bolnavă de ceva sau... Nu s-a așteptat nimeni la așa ceva, vă dați seama că noi am filmat sărbătorile, revelioane, ne-am întâlnit, nu am văzut-o pe Ileana schimbată sau să spună că o durea ceva. Vestea a venit așa... eu nu am crezut, am zis să nu fie vreo glumă nenorocită. Mi-au spus că au confirmări, că e adevărat. Vă dați seama că vestea a întristat toți colegii, era un om care mai avea multe de spus, o colegă care iubea lumea, iubea viața. Credeți-mă că nici nu m-am oprit din emoție, din tremurat'', a afirmat Maria Cârneci pentru Agerpres.

Ea arată că nu știa dacă Ileana Ciuculete avea probleme de sănătate.

''Nu se aștepta nimeni, nimeni nu a știut-o cu vreo problemă de sănătate, eu una nu am știut și cred că nimeni, că am mai vorbit și cu Maria Dragomiroiu. Nu știu ce s-a întâmplat de s-a stins așa, ca o lumânare, repede și fără să știe cineva că are ceva'', a mai afirmat Maria Cârneci.

Aceasta a adăugat că Ileana Ciuculete era o persoană plină de viață.

''Pe Ileana nu am văzut-o să se vaite, din contră, era tot timpul frumoasă, cochetă, îmbrăcată frumos, machiată. Știți cum a fost asta, când te lovește ceva fără să fii atent. Pac! Așa a picat vestea cu Ileana! Ne-a luat prin surprindere pe toți care am cunoscut-o și am lucrat cu ea. Prea repede se duc artiștii noștri care slujesc cântecul, teatrul, scena în general. Prea repede. O fi de la stres, de la ritmul ăsta infernal de viață, nu știu, din cauza grijilor...'', a spus Maria Cârneci.

Ministerul Educaţiei anunță schimbări uriașe la programa școlară, la limba română: Fiecare profesor, liber să aleagă ce ... Două cutremure s-au produs la interval de șase minute în zona seismică Vrancea!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu Sambata, 20.04.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x