Antena Căutare

Condiţiile inimaginabile în care muncea un român în Belgia: dormea printre fiare și lucra 69 de ore pe săptămână

Un român în vârstă de 40 de ani, din dorința de a face un ban, a plecat din țară și s-a dus în Belgia pentru a găsi un loc de muncă. Acolo a trăit o experiență de groază! A rămas ilegal în Belgia dormind pe o saltele într-o baracă de 12 metri pătraţi şi lucra 69 de ore pe săptămână, într-o spălătorie de maşini, pentru o familie din oraşul Andenne.

Indienii pentru care românul muncea în Belgia au fost arestaţi şi ar putea fi condamnaţi la mai mulţi ani de închisoare pentru trafic de persoane, scrie site-ul lesoir.be.

"Angajatorii" au profitat de faptul că românul nu avea permis de şedere în Belgia. Primea între 300 şi 600 de euro pe lună şi dormea într-o baracă de metal, fără ferestre, unde era permanent supravegheat şi monitorizat video de angajatori.

„Astăzi, clientul meu trăieşte în Liege şi încearcă să uite ce i s-a întâmplat în Andenne “, a declarat avocatul românului. A solicitat pentru acesta daune morale în valoare de 5.000 de euro şi plata unor salarii restante care ar ajunge la 49.621 de euro.

Protest Colectiv: Oamenii au ieșit în stradă și cer ARESTAREA celor care au fost responsabili de intervenția din 30 octo... Cine este tânărul găsit spânzurat într-un loc de joacă din Craiova. Bogdan avea doar 21 de ani și era fiul unui medic...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x