Antena Căutare

Constănțenii au servit cina...pe întuneric! Și totul pentru o lecție de viață!

Mai mulţi constănţeni au servit cina pe întuneric. S-au legat la ochi şi au primit un meniu prestabilit, pe care cu greu au reuşit să îl şi mănânce.

Mai mulţi constănţeni au servit cina pe întuneric. S-au legat la ochi şi au primit un meniu prestabilit, pe care cu greu au reuşit să îl şi mănânce.

Oamenii au vrut să vadă cum este să fii nevăzător şi să înveţe, astfel, să fie mai atenţi şi mai solidari cu cei aflaţi în această situaţie.

Obişnuiţi să vadă totul în jur, odată legaţi la ochi, oamenii şi-au dat seama cât de greu este să faci până şi cele mai simple lucruri fără să vezi.

La cina luată pe întuneric, toate reflexele au amuţit. Pe unii i-au cuprins chiar unele momente de panică.

A fost pentru prima dată când un astfel de eveniment a fost organizat la malul mării. O asociație nonguvernamentală și un spital privat de oftalmologie s-au ocupat de tot.

Pe lângă conştientizare, evenimentul mai are un scop. Să îi determine pe patroni să includă meniuri speciale în restaurante pentru nevăzători.

Monitorizarea cu dronele începe din vară! Autostrăzile vor fi supravegheate de la înălțime!... Imagine revoltătoare, în Năvodari! Şase pui de delfin au fost găsiţi morţi pe plajă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x